TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY
TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY -10%
Megbecsüljük hůséges ügyfeleinket! Törzsvásárlói kedvezmény minden olyan kliensünknek, aki már 3x igénybe vette szolgáltatásainkat. A negyedik alkalomtól állandó -10% kedvezményt adunk programjaink részvételi díjából.
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozz élményt!

Mit is adsz valójában ajándékba?

Az ajándékutalvány a grossglockner.hu weboldalon meghirdetett programok részvételi díjára vonatkozik. A program kiírásában szereplő többi költséget a program során kell kiegyenlíteni. Ajándékként egy általad kiválasztott összeget ajándékozhatsz nyomdai úton legyártott dekoratív ajándékutalványok formájában.

Az ajándékutalványok minimális összege.

A rendelt ajándékutalvány összegét 1000Ft, 5000Ft, 10.000Ft és 20.000Ft-os címletekben küldjük el. Minimálisan 15.000Ft értékben rendelhetsz.

Hogyan váltható be az ajándékutalvány?

Beváltani az ajándékutalványokat jelentkezési lap beküldésével lehet. Az ajándékutalványok egyedi számát jelentkezés után kell e-mail címünkre elküldeni. Az ajándékutalvány pénzre nem váltható. Programjaink részvételi díjára maradéktalanul fel kell használni.

Medddig használhatók fel az ajándékutalványok?

Ajándékutalványok összege az ajándékutalványok készhezvételtől számított 1 évig használható fel.

Szállítási idő és költség.

Az ajándékutalványokat az ajándékutalványkérő lap beérkezése után azonnal postázzuk a megadott címre. 3 munkanap alatt kézhez kaphatod. Postaköltség: 790Ft.

Hogyan fizethetsz az ajándékutalványokért?

Fizethetsz postai utánvéttel vagy banki utalással. Számlaszámunk.
ONLINE AJÁNDÉKUTALVÁNYKÉRŐ LAP


Jogi nyilatkozatunk adataid kezeléséről:
"A Szolgáltató adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdeků adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés célja a szolgáltatói szerződésben foglalt, az adatkezelő Szolgáltató által vállalt szolgáltatások és kötelezettségek teljesítése, jogok érvényesítése, a Megbízó azonosítása, a Megbízóval való kapcsolattartás és kommunikáció."
részlet a Szolgáltatói Szerződésből
"Csak szimbólum a hegy és a hegymászás; minden valamirevaló embernek kell hogy legyen egy Matternhornja, amit tűzön-vízen keresztül meg akar mászni. Nem a Matternhorn a szép,... hanem az a szép, hogy vannak matterhornjaink, amelyek kikényszerítik belőlünk az igazi emberi magatartást: a küzdést. Nem a küzdést a létért, ... hanem a léten felüli küzdést: azt a küzdelmet, amit nem az élet szükségletei kényszerítenek ránk, hanem emberi mivoltunk: a szenvedély."
Benedek István
Csavargás az Alpokban