Kiutazás telekocsirendszerben.

A hegyivezető utazási költségéről:
a hegyivezető utazási költségét minden esetben azok a résztvevők fizetik, akik résztvesznek a túrán, amit a hegyivezető vezet!
A hegyivezető is a telekocsirendszerben utazik. A résztvevők elosztják maguk között a hegyivezető utazási költségét a következő képlet szerint: a kocsi költsége, melyben a hegyivezető is utazik osztva a kocsiban ülők számával, osztva a résztvevők számával, egyenlő azzal az összeggel, amit 1 résztvevő fizet a hegyivezető utazási költségébe annak az autónak a tulajdonosának, amiben a hegyivezető utazik.
Ha nem szeretnék a túra résztvevői, hogy a hegyivezető velük utazzon a túra helyszínére és vissza, akkor kérhetik, hogy a hegyivezető a saját autójával utazzon. A hegyivezető saját autójával történő utazási költségét is a résztvevők kötelesek fizetni. Ebben az esetben a következőképpen alakul a hegyivezető utazási költsége: Budapestről indul és érkezik vissza, 70Ft/km díj plusz az autópályadíjak. Ezt a lehetőséget jelentkezésed előtt érdeklőd meg, mert nem minden hegyivezetőnk rendelkezik saját autóval!


Az utazási költségről:
ennél a túránknál telekocsirendszerben utazunk.
Az utazás árát túránk részvételi díja nem tartalmazza. A feltüntetett utazási költség körülbelüli összeg, mivel függ az adott túrán résztvevők számától és az autó üzemanyag fogyasztásától, amiben utazunk.
Az utazás telekocsirendszerben így történik:
túránkra jelentkezéskor a jelentkezési lapon mindenki bejelöli azt, hogy autóval jön, vagy nem. Ha igen, hányan ülhetnek be hozzá? Jelentkezésed után megkeresünk e-mailben és ha lehetséges beszervezünk a telekocsiba. Megbeszéljük, ki kihez tud beülni, hogy mindenki lehetőleg a legjobban járjon a költségek tekintetében. Figyelem! Ha biztosra akarsz menni, a legjobb, ha a te autóddal is utazhatunk! Ha autó nélkül jelentkezel túránkra, elég nagy eséllyel nem fogsz tudni résztvenni a túrán, mivel a legtöbb esetben a kocsis csapatoknál kevés hely van, vagy nincs is hely! Minden esetben erősen ajánljuk, hogy készülj úgy, hogy a te autódat is bevetheted az utazáshoz.
Ha nincs a túra egyetlen résztvevőjének sem autója, lehetőség van arra, hogy a hegyivezetőnk saját autójával utazzon a csapat. Ebben az esetben 70Ft/km díjjal plusz autópályadíjak költséggel kell számolni. Ezt a lehetőséget autó nélkül történő jelentkezésed előtt érdeklőd meg, mert nem minden hegyivezetőnk rendelkezik saját autóval!