TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY
TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY -10%
Megbecsüljük hůséges ügyfeleinket! VIP kedvezményt ajánlunk fel egyes programjainknál többszörösen visszatérő kedves vendégeinknek!
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozz élményt!

Mit is adsz valójában ajándékba?

Az ajándékutalvány a grossglockner.hu weboldalon meghirdetett programok részvételi díjára vonatkozik. A program kiírásában szereplő többi költséget a program során kell kiegyenlíteni. Ajándékként egy általad kiválasztott program részvételi díját ajándékozhatod dekoratív, egyedi ajándékutalvány formájában. Az ajándékutalványt megadott e-mail címedre küldjük el elektromos formában.

Az ajándékutalványok összege.

Minimum összeg 10.000Ft.
A rendelt ajándékutalvány összege megegyezik egyes programjaink részvételi díjával. Pl ha egy "Grossglockner(3798m) normálutas mászás"-t szeretnél ajándékba adni, akkor 59.000Ft-ról küldünk a számodra ajándékutalványt, ezt az összeget kell befizetned is számlánkra. De ha bizonytalan vagy, hogy az, akinek a meglepetest szánod, melyik programnak örülne a legjobban, akkor ajándékozhatsz konkrét összeget is. A programot pedig később az ajándékozott maga választja ki. Ha az ajándékozott összeg kisebb, mint a kiválasztott program részvételi díja, akkor azt utólag lehetséges befizetni. Ha az ajándékozott összeg nagyobb, mint a kiválasztott program részvételi díja, akkor a maradék összeg felhasználható más programunk részvételi díjába. Így akár több programunkat is adhatod ajándékba.

Hogyan váltható be az ajándékutalvány?

Beváltani az ajándékutalványokat jelentkezési lap beküldésével lehet. Az ajándékutalványok egyedi számát jelentkezés után kell e-mail címünkre elküldeni. Az ajándékutalvány pénzre nem váltható. Programjaink részvételi díjára maradéktalanul fel kell használni.

Medddig használhatók fel az ajándékutalványok?

Ajándékutalványok összege az ajándékutalványok készhezvételtől számított 1 évig használható fel.

Ajándékutalvány készhez vételi ideje és költsége.

Az ajándékutalványt többnyire az ajándékutalványkéréső e-mail beérkezése napján elküldjük a megadott e-mail címre. Ha nem tetszik a kép vagy a szöveg az ajándékutalványon, lehetőséged van akár többször is módosítást kérned.

Hogyan fizethetsz az ajándékutalványért?

Banki utalással. Számlaszámunk.

És végül hogyan rendelhetsz ajándékutalványt?

Kérünk, küldj egy e-mail-t az info@grossglockner.hu e-mail címre. Ebben az e-mail-ben írd le, melyik programunkat és kinek szeretnéd ajándékba adni. Írd le azt is, milyen egyéni, speciális szöveget szeretnél az ajándékutalványra. Pl. "Boldog karácsonyt", " Boldog születésnapot!" stb.
"Csak szimbólum a hegy és a hegymászás; minden valamirevaló embernek kell hogy legyen egy Matternhornja, amit tűzön-vízen keresztül meg akar mászni. Nem a Matternhorn a szép,... hanem az a szép, hogy vannak matterhornjaink, amelyek kikényszerítik belőlünk az igazi emberi magatartást: a küzdést. Nem a küzdést a létért, ... hanem a léten felüli küzdést: azt a küzdelmet, amit nem az élet szükségletei kényszerítenek ránk, hanem emberi mivoltunk: a szenvedély."
Benedek István
Csavargás az Alpokban

Ajándékutalvány minta

Ajándékutalvány minta

Ajándékutalvány minta