KEZDŐLAP
TÚRÁK
TANFOLYAMOK
HEGYIVEZETŐK
HEGYMÁSZÓ ÉS SÍOKTATÓK
JELENTKEZÉS
KAPCSOLAT
SPORTBIZTOSITÁS
FOTOALBUMOK
VIDEÓK
CIKKEK, TÖRTÉNETEK
TIROLI DEKLARÁCIÓ
VISSZAJELZÉS
LEENDŐ ÜGYFELEINKNEK
Hegymászó oktatás sziklán-jégen; télen-nyáron. Alapfokú sziklamászó tanfolyamok, tradicionális sziklamászó tanfoyamok, téli alpesi hegymászó tanfolyamok lavina ismereti oktatással, klasszikus hegymászó és gleccserjáró blokkal, jégmászó tanfolyamok, via ferrata tanfolyamok.
Síoktatás kezdőknek és haladóknak.
Hegyivezetés.
Klasszikus hegymászó túrákat vezetünk. Hegyivezetőink jellemzően 1-3 ügyféllel másznak. Személyre szóló, minőségi, erős szakmai alapokon nyugvó szolgáltatást nyújtunk. Ügyfeleinkkel, akikkel a hegymászó túráinkra indulunk, közös platformon vagyunk. Lehetnek fizikailag kimagaslóan fittek és így alkalmasak extrém nehéz kalandjainkon való részvételre vagy éppen csak teljesítik legkönnyebb gyalogtúráink kritériumait: bennük és bennünk közös a szenvedély, melyet a hegyek, a hegymászás iránt érzünk. Igazi szerelem ez és számunkra egyszerre a világ legjobb munkája is. Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy azt végezhetjük munkaként, ami a hobbink is. De éppen ez a kulcsa sikereinknek is! Pontosan tudják ezt az immár túráról túrára visszatérő vendégeink is, akikkel a személyes ismeretség mellett sokszor barátságot is kötöttünk. Tudják, hogy ez a szenvedély késztett bennünket arra, hogy folyamatosan járjuk a Hegyeket és keressük számukra azokat a legjobb ösvényeket, legkülönlegesebb sziklákat, legszebb csúcsokat vagy éppen legeldugottabb völgyeket ahol ők is megélhetik szenvedélyüket.
Hogy a lehető legjobb és legbiztonságosabb hegymászó túrákat szervezhessük számotokra, folyamatosan képezzük magunkat és fejlesztjük eszközeinket.
Az a célunk, hogy mindazt a szenvedélyt, bajtársiasságot, kalandot, tapasztalatot amit csak egy hegymászó túra nyújthat, minél több emberrel megoszthassuk.
Környezetünket óvjuk: túráinkon a hegyekből csak az élményeket és a fotókat hozzuk haza, ott pedig csak a lábnyomunkat hagyjuk. A környezet terhelését a minimálisra igyekszünk csökkenteni túráink során.
Szeretett sportunk gyakorlása során a Tiroli Deklaráció a Hegyi Sportok Legjobb Gyakorlatáról irányelv gyüjteményt fogadjuk el útmutatónknak.
A grossglockner.hu OLDAL TULAJDONOSÁNAK ADATAI:
Cégünk székhelye közel 10 év után, 2019 november 08-tól Budapestről, bérleményből átköltözött immár saját tulajdonú területre, a magyar sziklamászás egyik jelentős területének a szívébe, Bajót-ra, a bajóti Öregkő közvetlen szomszédságába. A saját területen elkezdtük a munkát, melynek célja hogy létrehozzuk hegymászó oktató centrumunk és můanyag pályás sísulink.
Bajót Budapest-től 1 óra autózásra, 60km-re, Esztergom-tól 20 perc autózásra, 20km-re található csodás természeti környezetben fekvő kis falu.
Ezen a területen talált végre otthonra sportclubunk, a Grossglockner SC is.

Név: Szilágyi Zsolt EV
Székhely: 8227 Felsőörs Táncsics utca 1.
Posta cím: Pf.2. 2533 Bajót.
E-mail: info(kukac)grossglockner(pont)hu
Telefon: +36/30/929-4070
Vállalkozás nyilvántartási száma: 51829386
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/008664
Adószám: 68496122-1-39
Fő tevékenységi kör: TEOÁR 931902, egyéb m.n.s. sporttevékenység
Tevékenységi kör: TEOÁR 8551 Sport, Szabadidős képzés
Bank: UniCredit Bank

Belföldi befizetéshez GIRO forint bankszámlaszám:
10918001-00000109-92620009

Külföldről történő befizetéshez IBAN forint bankszámlaszám:
HU89 10918001-00000109-92620009
SWIFT: BACXHUHB

A grossglockner.hu MUNKATÁRSAI:

Szilágyi Zsolt

e-mail: info(kukac)grossglockner(pont)hu
tel: 00/36/30/929-4070
Amivel kapcsolatban keresheted: jelentkezések; befizetések; lemondások; átszervezések; ajándékutalványok; hegymászó túráiddal és tanfolyamokkal kapcsolatos technikai kérdések.

Fernandez Iván Luis
ügyfélszolgálati munkatárs

Iván üzemelteti magyarországi "virtuális alaptáborunkat". Ha mindenki elvonul cégünktől a hegyekbe, ő akkor is helyt áll.
e-mail: szervezes(kukac)grossglockner(pont)hu
Amivel kapcsolatban keresheted: indulás; érkezés; induló túrák; programok telítettsége; telekocsi szervezése; felkészülés.
Iván pár szóban magáról, túráitok szervezésével kapcsolatos elhivatottságáról:
"1982-ben születtem Mexikóban, ahol kisgyermekkoromat töltöttem, távol jelenlegi lakhelyemtől (Kecskemét). Később Németországban is éltem, de mindvégig egy nagyon multikulturális és nyitott közegben, ami meghatározta az én hozzáállásomat is más kultúrákkal és emberekkel szemben. Elfogadó, kíváncsi és nyitott vagyok minden és mindenki irányában. Nagyon szerettem társaságban lenni, sportolni és mindenféle fizikai, kültéri tevékenységben részt venni. 1999-ben bekövetkezett balesetem óta ezek a lehetőségeim már nagyon korlátozottak, azóta legfőbb hobbim az olvasás és azon keresztül élek meg mindenféle kalandokat. Azonban nagyon szívesen támogatom és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni abban mindazoknak, akik nálunk jelentkeznek, hogy megvalósíthassák álmaikat és részük legyen egy jó kalandban és életre szóló élményben."
Nyelvtudás:
magyar-anyanyelv;
német-anyanyelvi szinten;
spanyol-anyanyelvi szinten;
angol-társalgási szinten.
"Csak szimbólum a hegy és a hegymászás; minden valamirevaló embernek kell hogy legyen egy Matternhornja, amit tűzön-vízen keresztül meg akar mászni. Nem a Matternhorn a szép,... hanem az a szép, hogy vannak matterhornjaink, amelyek kikényszerítik belőlünk az igazi emberi magatartást: a küzdést. Nem a küzdést a létért, ... hanem a léten felüli küzdést: azt a küzdelmet, amit nem az élet szükségletei kényszerítenek ránk, hanem emberi mivoltunk: a szenvedély."
Benedek István
Csavargás az Alpokban

Bajót, székhely.

Bajót, égkép este.

Bajót, naplemente.

Bajót, Öregkő, kilátás.

Bajót, Öregkő, sziklamászás.

Bajót, Öregkő, sziklamászócsapat.

Bajót, Öregkő.